Veel gestelde vragen

Mocht je vragen hebben, kijk dan hieronder in de ‘veel gestelde vragen’ of daar het juiste antwoord op je vraag te vinden is.

Controleer, door je postcode in te vullen, of je gemeente meedoet!

Nee, je oude apparaat wordt opgehaald. Energieslurpende apparaten moeten we zo min mogelijk gebruiken om zo veel mogelijk energie te kunnen besparen. Dit is beter voor het milieu.

We kijken of je gemeente meedoet met WitgoedWissel.nl en of jij bij de doelgroep hoort. Vervolgens wordt het apparaat (minimaal 1) dat je aangemeld hebt beoordeeld op het energieverbruik. We kijken naar de staat van het apparaat en de leeftijd. Voor elk soort apparaat gelden andere regels.

Nee, die garantie kunnen wij je helaas niet geven. We zijn afhankelijk van het aantal aanvragen, het budget wat beschikbaar is én of jouw apparaat in aanmerking komt.

Nee, per aanvraag wordt maximaal één apparaat vervangen.

Nee, dit hangt van meerdere dingen af. Bijvoorbeeld of je tot de doelgroep behoort en of je apparaat in aanmerking komt.

Je kunt per e-mail een vraag stellen.

Ja, voor een vraag over de toewijzing kun je per e-mail contact opnemen met Saemen klantenservice@witgoedwissel.nl.

Als je een vraag hebt over de levering van het product, dan kun je contact opnemen met de transporteur tijdens kantooruren 030 - 2270 701.

logo
  Kobaltweg 11
3542CE Utrecht
icon mail klantenservice@witgoedwissel.nl